top of page

NAVORMING EN VERDIEPING

Maak je klaar om weer vol aan de slag te gaan als Equicoach. Uitdagingen genoeg. Laat ons ze samen aanpakken.

Het programma Navorming en Verdieping richt zich op reeds opgeleide coaches met paarden, die op zoek zijn naar verbreding, verdieping of gewoon opfrissing van hun kennis en ervaring. Equicoaching® richt deze vorming in, in samenwerking met dezelfde partners en docenten die het Postgraduaat vorm geven.

Via 5-daagse Masterclasses of 2-daagse Workshops krijg je diepgaander inzicht in specifieke problematieken, worden verdere methoden en technieken aangereikt, en oefen je praktijk gericht hoe je daarbij paarden kan inzetten.

Dit programma gaat door, gespreid doorheen het jaar en verspreid over de diverse regio’s. Kijk hieronder voor de praktische informatie.

 

MASTERCLASS STRESS & BURNOUT MET EQUICOACHING®

In samenwerking met Saskia Dobbelaere en Viisiteam® wordt de problematiek rond stress en burnout vanuit verschillende invalshoeken bekeken, onderbouwd door de juiste methodes, zodat je zelf aan de slag kunt om coachees juist te bevragen, de juiste analyse en diagnose te stellen, en met de juiste nuance en timing je coachee op weg te zetten naar herstel.

Deze 5 daagse Masterclass gaat door in de regio Oost-Vlaanderen, in de periode september - november 2022. Kijk hieronder voor de praktische informatie.

Paarden op een weide

MASTERCLASS EQUICOACHING® EN GROEPSDYNAMICA

In samenwerking met Johan Tuerlinckx en VIVES Hogeschool Roeselare, wordt in het kader van Permanente Vorming, een masterclass georganiseerd voor equicoaches – of gelijk(w)aardig opgeleiden – om naast individuele coaching, ook meer inzicht te verwerven in de dynamiek die ontstaat bij het coachen van groepen van mensen, en het werken in een kudde.

Johan reikt daarbij de juiste structuren en methoden aan de je helpen om op de juiste manier en met vertrouwen in dialoog te gaan met meerdere coachees, en daarbij alert te zijn voor de onderlinge invloeden die onvermijdelijk ontstaan.

Deze 5-daagse Masterclass gaat door in de regio West-Vlaanderen, in de periode oktober – november 2022. Kijk hieronder voor de praktische informatie.

INTRODUCTIE WERKEN ROND LEADERSHIP EN TEAMWORK MET EQUICOACHING®

In samenwerking met Viisiteam® organiseert Equicoaching® een tweedaagse workshop voor equicoaches – of gelijk(w)aardig opgeleiden – waarin een aantal basismodellen en basisoefeningen worden aangereikt. Deze laten toe om specifieke probleemstellingen die zich kunnen situeren rond bedrijven en organisaties, aan de oppervlakte te brengen en bespreekbaar te maken.

Je ondervindt in de praktijk wat deze oefeningen kunnen losmaken, en hoe het gesprek met de groep kan aangegaan worden.

Deze 2-daagse Workshop gaat door in de regio Antwerpen – Vlaams-Brabant, rond de zomerperiode. Kijk hieronder voor de praktische informatie.

Paard
bottom of page